Over ons

Missie

Wij willen jou zo goed mogelijk informeren over kinderfeestjes. Je hebt namelijk veel verschillende dingen om te doen. Daarbij moet je ook kijken naar de leeftijd en de wensen van je kind.

Visie

Je wilt je kind niet tekort doen en hem/haar een leuk kinderfeestje bezorgen net zoals de andere kinderen. Sommige ouders hebben het niet altijd even breed. je kunt een kinderfeestje zo duur maken als je wilt. Kijk daarom naar de goedkope opties.

Over ons

Hallo daar! Wat ontzettend leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Batsboemkinderfeestwinkel.nl! Wij zijn het platform waar je alles kunt vinden wat maar met kinderfeestjes te maken heeft. Wij geven tips, delen ideeën en natuurlijk kan je ons altijd mailen met een vraag. Wij herinneren ons vaak nog kinderfeestjes vanuit onze jeugd. Daardoor hebben wij beseft dat kinderfeestjes een belangrijk onderdeel zijn van je jeugd en die je altijd bij blijven. Daarom is het belangrijk om je kind een leuk kinderfeestje te geven. dit betekent natuurlijk niet dat het een rib uit je lijf moet kosten. Luister goed naar de wensen van je kind en bedenk daarbij een leuk kinderfeestje met een passend budget. je kunt bijvoorbeeld thuis gaan knutselen, verstoppertje gaan spelen of een fotoshoot te doen. Er zijn zoveel opties mogelijk! En die delen we graag met jou! 

person holding white and brown floral cake