Leuke thema ideeën voor kinderfeestjes

Leuke thema ideeen voor kinderfeestjes

als je een kinderfeestje gaat organiseren is het natuurlijk heel leuk om hier een bepaald thema mee te verbinden. In de action if Solow zijn super leuke bekertjes, bordjes en andere versieringen te vinden voor verschillende thema’s. Dit zijn een paar leuke thema’s voor een kinderfeestje;

Thema: mode

Dit is een thema wat vaker wordt gedaan bij kinderen in groep 7 en 8. De jongere kinderen hebben vaak nog geen oog voor mode en fashion en willen meer gaan spelen. Je kunt voor dit thema iemand inhuren die de kinderen opmaakt, een rek met kleding bij zich heeft een een catwalk. Na het kinderfeestje als de ouders de kinderen komen ophalen kan er een modeshow gegeven worden aan alle ouders. Ook kun je naar een fotograaf gaan en professionele foto’s laten maken van alle kinderen. Daarvoor hebben de kinderen de haren gekruld of wat make up op gedaan eventueel. Niet iedereen heeft hier natuurlijk budget voor dus je kunt ook zelf een catwalk maken thuis, oude kleren uit de kast toveren en foto’s met je mobiel maken van de kinderen. Er kan eventueel ook nog een t shirt gepimpt worden of sieraden worden ontworpen om je look helemaal af te maken.

Thema: cowboy & indianen

Het thema cowboy en indianen wordt vaak gehouden bij jongens verjaardagen. Je kunt hierbij een indianentooi of een cowboy hoed ontwerpen of een film kijken over indianen. Ook kan je naar de speelzaal: Cowboy en Indianen in Coevorden gaan.

Thema: piraten

Bij een piratenfeestje kan je heel leuk een schatkaart maken en de kinderen een speurtocht laten doen. Ze moeten dan de schat vinden wart dan bijvoorbeeld een zakje snoep is. Ook kun je een film kijken over piraten en knutselen. Bij knutselen kan je denken aan een piratenhoed, zwaard of een ooglapje ontwerpen.

Thema: prinses of zeemeermin

voor de thema’s prinses en zeemeermin kan je veel knutselpakketten vinden bij de Solow. Daarbij heb je ook vele versieringen, bekers en bordjes voor dit thema. Je kunt je huis dus helemaal aankleden voor het thema! Je kunt de kinderen een sieradendoos laten ontwerpen met eigen gemaakte sieraden erin, een kroon ontwerpen of een beeldje laten beschilderen. Als afsluiting kan er bijvoorbeeld nog een film over prinsessen en zeemeerminnen worden gekeken.

Neem ook altijd een kijkje op Pinterest voor leuke knutsel ideeen!

1 gedachte over “Leuke thema ideeën voor kinderfeestjes”

  1. Pingback: Kinderkleding kopen? – Bats Boem Kinderfeestwinkel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *