Speciaal


huurvoorwaarden huren feestruimte


HUURVOORWAARDEN FEESTZAAL BATSBOEM 
 1. Beschikbaarheid Eerst en vooral uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) en datum van het gebeuren doormailen naar bestelling@batsboem.nl  Er wordt gekeken of die datum nog vrij is. Dit wordt u bevestigd per mail. Dan pas kan er een optie genomen worden op die datum. 
 2. De huurprijs bedraagt 25,00 per uur of u betaald een dagdeel,  kosten zijn inc l. schoonmaakkosten excl extra bij geleverdeproducten. Hieronder vallen oa. decoratie van ballonnen inhuren personeel. De betaling voor de huur dient vooaraf betaald te worden.
 3. Bij te boeken producten zijn oa; heliumballonnen, ballonboog, ballonpilaren, personeel en verdere wensen in overleg.
 4. Bij annulering betaald 25% van de afgesproken huurprijs. 
 5. De uitbater behoudt steeds het recht de zaal te sluiten in geval van wangedrag. In dit geval worden alle betaalde bedragen niet terug betaald aan de organisator.
 6. Toegelaten evenementen : geboorterecepties, communie, huwelijk, verjaardag, jubileum, koffienamiddagen, staande recepties, huldigingen, ouderavonden. (maximaal 40 – 50 personen)
 7.  Niet toegelaten evenementen : activiteiten waarvan de uitbater vermoedt dat ze de openbare orde en goede zeden kunnen verstoren, racistische bijeenkomsten of feesten, , studentenfeesten en dopen. 
 8. Alle materiaal beschreven in de checklist moet terug op de juiste plaats gezet worden.. Alle afval : zowel de lege flessen als etensresten worden door de huurder meegenomen. Bij het achterlaten van afval wordt een ophaalkost berekend.
 9.  De sleutel krijgt u bij aanvang huur ruimte en moet de volgende ochtend worden afgeleverd om 10:00. In sommige gevallen komen we zelf de ruimte afsluiten 
 10. U dient bij het verlaten van de zaal alle deuren te hebben gesloten en ook op de all-uit knop drukken van de elektriciteit. Bij verlies van de sleutel zal 75,00 euro worden (de waarde van het vervangen van 1 slot ).
 11. Bij blijvende schade aan de PA set komen de kosten op 500,00. Bij oplosbare schade wordt de rekening betaald welke wij ook betalen aan de reparateur.  
 12. Alle andere schade aan het pand zal aan u worden berekend, met factuur van reparateur.
 13. U kunt gebruik maken van ons keukentje dat is incl magnetrons koffieapparaat en waterkoker. Exclusief glaswerk, borden bestek etc..
 14. Er is een volledig rookverbod in het gebouw. Sigarettenpeuken die rond het gebouw worden gedumpt moeten worden opgeruimd.  Er mogen geen kaarsen of frituurpannen gebruikt worden binnen het gebouw.
 15. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. 
 16. Bij reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden.


Copyright BATSBOEM kinderfeestwinkels BIOP 1168318 ® 2015